123dier.nl

De 3 leukste Adori Krabpalen voor jouw Woning

Heeft jouw katje ook iets leuks verdiend? Of ben je op zoek naar een nieuwe krabpaal? Bekijk dan deze drie leuke modellen van Adori. Het merk Adori staat bekend om het maken van dierbenodigdheden van de beste kwaliteit, waaronder stevige krabpalen die absoluut niet misstaan in jouw kamer.

Adori krabpaal Marble – Adori krabpaal middelgroot

Deze Marble krabpaal van Adori is erg geschikt voor grotere of meerdere katten. Het onderste holletje zorgt er namelijk voor, dat de krabpaal erg stevig staat. De krabpaal is middelgroot van formaat en beschikt over 4 heerlijke ligplekken. Deze plekken zijn allemaal verschillend, zodat er altijd wel een tussen zit die jouw kat interessant vindt. Lekker wegkruipen onderin de krabpaal, twee zachte mandjes bovenin om alles in de gaten te houden of een hangmat om een heerlijk dutje te doen. De krabpaal is gemaakt van zacht grijs pluche en stevig sisal touw. Dit touw heeft een dikte van 6mm; perfect om de nageltjes eens goed aan te scherpen. Deze Adori krabpaal is zo ontworpen, dat hij ook functioneert als speelplek, door de leuke hoekjes en positionering van de mandjes zelf. De krabpaal is 55 x 40 cm en 96 cm hoog. De mandjes zijn 45 x 25 cm en de hangmat heeft een diameter van 40cm.

Adori krabpaal Coco – Adori krabpaal middelgroot – groot

Deze Adori krabpaal heeft de naam Coco en dat is niet voor niets, omdat het eigenlijk meer een krab (kokos)boom is. De krabpaal is voorzien van heerlijke ligplekjes, verschillende gedeeltes om te krabben en een hangmat voor uren speelplezier. Adori krabpalen staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Dat geldt ook voor dit model en het vierkante holletje aan de onderkant, zorgt voor extra stevigheid. De krabpaal is zowel geschikt voor kleine als grote katten, maar ook voor meerdere katten om samen lekker in te spelen. De krabpaal wordt geleverd in combinatie met een handige bouwtekening, waardoor je deze snel in elkaar zet. De Adori Coco krabpaal is verkrijgbaar in een donkergrijze kleur, waardoor deze past in verschillende wooninrichtingen. De krabpaal is lekker hoog en heeft een formaat van 55 x 50 x 117cm. De plateaus zijn erg stevig en ook geschikt voor zwaardere katten. Het enige nadeel van deze krabpaal is, dat de doos waarin hij wordt geleverd in het begin even interessant is voor jouw kat als de krabpaal zelf.

Adori krabpaal Lily – Adori krabpaal groot

De Adori krabpaal Lily is een waar speelparadijs voor jouw kat(ten) en voorziet in al hun behoeften. Van lekker slapen tot spelen, en van het scherpen van de nagels tot het uitkijken over hun domein. Deze Adori krabpaal heeft een formaat van 60 x 50 cm en een hoogte van 143 cm. De krabpaal is uitgevoerd in een donkergrijze kleur, in combinatie met zwart sisal touw, voor een stijlvolle uitstraling. Je hoeft deze krabpaal dus niet te verstoppen in een hoekje van de kamer. De Adori Lily krabpaal is voorzien van maar liefst 6 ligplekken en biedt genoeg keuze voor een huishouden waar meerdere katten wonen.

Leuke tips om jouw Adori krabpaal nog aantrekkelijker te maken voor katten

Catnip: spuit de krabpaal in met een catnip spray, om deze nog interessanter te maken. Je kunt ook wat catnip poeder op de krabpaal strooien. Je zal zien dat jouw katjes het heerlijk vinden en het is absoluut niet erg als ze catnip kruid opeten. Het gebruik van catnip is een goede manier om katten te leren, dat ze moeten krabben aan de krabpaal en niet aan de meubels.

Valeriaan spray / speelspray: valeriaan heeft net als catnip (kattenkruid) een aantrekkingskracht op de meeste katten. Valeriaan zorgt er tevens voor dat je kat ontspant en het vermindert stress. Spuit eenvoudig wat van de spray op de krabpaal. Het nadeel van valeriaan is, dat het een onaangename geur heeft. In tegenstelling tot catnip, dat heerlijk fris ruikt.

Speelgoed: Bevestig wat extra hang speelgoed aan de krabpaal. Om het speelgoed interessant te houden, schaf je verschillende speeltjes aan en verwissel je deze eens in de zoveel tijd. Je kunt de speeltjes die je op dat moment niet gebruikt, bewaren in een ziplock zakje met catnip, zodat ze hierna nog leuker zijn voor jouw kat om mee te spelen.

Fleece deken of vetbed: leg een fleece dekentje of een op maat gemaakt vetbed (makkelijk te knippen met een schaar) in de holletjes van de krabpaal. Op deze manier houd je de krabpaal veel makkelijker schoon en kan jouw kat zich er lekker in nestelen. Vervang eens in de zoveel tijd de kleedjes en was ze uit.

Articles You Might Like

Share This Article