Over ons

Bij 123dier.nl hechten we ongelooflijk veel waarde aan jouw (huis)dieren. We willen het niet alleen makkelijk voor jou maken, maar ook voor alle dieren. Door de juiste producten aan te schaffen, kan je het leven van je dieren namelijk een stuk leuker maken. Daarbij maakt het niet uit of je een aquarium vol met vissen, een paard of een hond hebt. Nee, alle dieren verdienen een optimale verzorging. Bij een optimale verzorging hoort onder andere dat je voor goed voer zorgt, dat je voor vermaak zorgt en dat je jouw (huis)dier zelf ook goed verzorgd. Hoe je daarvoor kan zorgen? Door in ons assortiment naar de juiste producten te kijken en deze vervolgens aan te schaffen.

Ons assortiment

Wij zijn ware dierenliefhebbers. We hebben liefde voor katten, voor honden, voor vissen, voor paarden, voor vogels en voor de verschillende soorten knaagdieren. Ons doel is om het leven van hen een stuk prettiger en aangenamer te maken. Dat doen we onder andere door een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden. In onze webshop kan je dan ook zes categorieën vinden met daarin allerlei soorten producten: hond, kat, knaagdier, paard, vis en vogel. Per categorie heb je de keus uit onder andere voer, speelgoed & persoonlijke verzorging.

De voordelen van 123dier.nl

Wij zijn er van overtuigd dat wij om meerdere redenen van toegevoegde waarde zijn. Allereerst bieden wij een uitgebreid assortiment aan; hierdoor kan je bij ons altijd de gewenste producten terugvinden. Het biedt jou tevens de mogelijkheid om de verschillende producten met elkaar te vergelijken.

Daarnaast bieden wij alleen producten van de hoogste kwaliteit aan en weten we dit tegen voordelige prijzen te doen. Wat wens je nog meer? Bekijk direct ons assortiment en schaf de gewenste producten voor je geliefde (huis)dier aan!