Honden

De Beste Orthopedische Hondenbedden voor Ultieme Ondersteuning

Als uw hond ouder wordt, merkt u misschien dat hij stijf lijkt of dat het wat langer duurt om uit bed te komen, en dat zijn allebei tekenen dat hij baat zou kunnen hebben bij een orthopedisch bed.

Orthopedische bedden geven een extra laag steun aan honden met artritis, pijnlijke gewrichten, of mobiliteitsproblemen. Traagschuim is ideaal, omdat het wat steviger is en doorzakken voorkomt, zodat honden gemakkelijker uit hun bed kunnen opstaan, en het geeft extra steun aan de gewrichten.

Hoe groot uw hond ook is, het Orthopedisch Hondenbed houdt hem comfortabel en knus – en geeft hem tegelijkertijd de extra steun die hij nodig heeft voor zijn gewrichten. Dit bed is er in drie maten voor alle honden, en het is gemaakt van een basis van 8,75cm traagschuim, met daarbovenop een met katoen gewatteerde bolster. Sommige bedden zijn bekleed met een gewatteerde polyester stof, en kan de hoes er gemakkelijk afhaalt worden en wassen als dat nodig is.

Honden vinden het heerlijk om in het pluche stuk van dit bed te kruipen, en het heeft een antislip rubberen bodem die voor stabiliteit zorgt als uw hond opstaat.

Orthopedische hondenbedden kunnen behoorlijk prijzig zijn, omdat ze gemaakt zijn van eersteklas materialen, maar er zijn ook betaalbare opties die uw oudere hond comfortabel zal houden. Het bed is meestal verkrijgbaar in een aantal maten, van klein tot XXL-groot, en er zijn ook verschillende kleuren voor de bekleding.

Als u niets dan het beste voor uw ouder wordende hond wilt, is het grote bed een aankoop die de moeite waard is. Hoewel prijzig zijn de beste bedden gemaakt van alleen het beste traagschuim, en het hebben sommige garantie van 10 jaar, die belooft dat het na verloop van tijd niet zal afvlakken of doorzakken.

Het bed is ontworpen met grote honden in gedachten, en het is verkrijgbaar in de maten large, extra large, en XXL, en in verschillende neutrale kleuren.

Happysnoots Hondenmand met Rits - 80cm - Hondenbed - Donut Dog Bed - Fluffy - Wasbaar - Luxe Grijs

Wat moet u zoeken in een orthopedisch hondenbed

Maat

Bepaal eerst de maat die het meest geschikt is voor uw huisdier. De meeste hondenbedden zijn verkrijgbaar in talrijke maten, van klein tot XXL. De maten van hondenbedden zijn niet altijd hetzelfde tussen de merken, dus het is belangrijk om zowel het aanbevolen gewicht als de afmetingen van een bed te controleren, om er zeker van te zijn dat uw hond er comfortabel in zal passen.

Materialen

Orthopedische hondenbedden zijn ontworpen om de gewrichten van uw hond superieure steun te geven, en daarvoor moeten ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Materiaal zoals traagschuim helpt de gewrichten en ledematen te ondersteunen bij het liggen, en zorgt voor stabiliteit bij het opstaan uit de bedden. Het bed moet een anti-slip onderkant hebben of op een anti-slip vloer geplaatst worden om instabiliteit bij het opstaan te voorkomen.”

Stijl

Wat hondenbedden betreft, zijn de twee belangrijkste stijlen om naar te zoeken platte bedden en bolsterbedden. Sommige honden houden van platte bedden, andere verkiezen een bolster langs de zijkanten om zich veilig te voelen of hun hoofd op te laten rusten. Sommige honden hebben graag een koelkussen/gel ingebouwd, omdat hun gewrichten ontstoken kunnen zijn en warm kunnen aanlopen.