Resultaat 1–18 van de 768 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Duvo+ visvoer sticks 15000ml – 4mm

Merk: duvo
Verkoper: bol.com: pets
Levertijd: 7
24.99

Aquarium led strip 70 t/m 100 cm BLAUW Complete set met bediening

Merk: ledkoning
Verkoper: bol.com: pets
Levertijd: 1
43.95

Superfish Vijvermandje – Kweekbenodigdheden – 10 x 19×19 cm

Merk: SUPERFISH
Verkoper: bol.com: pets
Levertijd: 1
16.86

Competition – Vijver koivoer – light – 15 liter

Merk: COMPETITION
Verkoper: bol.com: pets
Levertijd: 5
26.99

verlengkabel voor buiten universeel 10 m neopreen zwart

Merk: Velda
Verkoper: bol.com: pets
Levertijd: 1
29.95

Parkietenspeelgoed ronde spiegel met bel

Merk: gebr. de boon
Verkoper: bol.com: pets
Levertijd: 1
13.71

Duvo+ visvoer sticks 3000ml – 4mm

Merk: duvo
Verkoper: bol.com: pets
Levertijd: 7
20.99

Vijver

Als je een liefhebber van vissen bent, hoef je daar niet per sé een aquarium voor aan te schaffen. Nee, sommige mensen pakken het veel groter aan in de vorm van een vijver. Wil jij ook een prachtige vijver in je tuin hebben? Een vijver waar veel leven in en rondom te vinden is? Alle toebehoren voor een prachtige en levendige vijver vind je terug in het assortiment van 123dier.nl.

Ons assortiment

De eigenaren van een vijver weten ongetwijfeld dat je daar een hoop tijd aan moet besteden. Het water moet schoon blijven, je vissen moeten gevoerd worden en de aanwezige planten moeten ook goed verzorgd worden. Je hebt simpelweg meerdere producten daar voor nodig. Al deze producten kan je veilig, snel en goedkoop in onze webshop aanschaffen. Je kunt onder andere algenmiddelen, een handig vijverschepnet en allerlei soorten vijvervoer vinden. Ook kan je meerdere soorten pompen en filters bij ons aanschaffen.

Vijvertoebehoren bij 123dier.nl kopen

Als je dergelijke toebehoren voor je vijver bij 123dier.nl gaat kopen, ben je van enkele voordelen verzekerd. Zo kan je op de hoge kwaliteit van alle producten vertrouwen. Wij nemen namelijk niet genoegen met iets minder dan perfectie. Daarnaast zijn we ook nog in staat om alle toebehoren relatief voordelig aan te bieden. Hierdoor kan je geld besparen. Uiteraard kan je dat bespaarde geld weer aan andere toebehoren voor je vijver besteden!

Waar gaat jouw keuze naar uit?

In welke vijvertoebehoren heb jij interesse? Wij nodigen je van harte uit om ons assortiment eens te bekijken. Laat je verrassen door de variatie in ons assortiment. Met behulp van de filterfunctie kan je bovendien je zoektocht vergemakkelijken!