Resultaat 1–18 van de 255 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Flamingo Kam Met Handvat Dubbel Knaagdier

Merk: FLAMINGO
Verkoper: bol.com: pets
Levertijd: 12
21.99

Boon vachtverzorging knaagdier borstel met stalen pen – 25 x 6 x 4cm

Merk: gebr. de boon
Verkoper: bol.com: pets
Levertijd: 12
24.99

Kam voor knaagdieren korte en lange tanden

Merk: gebr. de boon
Verkoper: bol.com: pets
Levertijd: 1
15.00

Nobby Comfort Line knaagdier dubbele kam

Merk: NOBBY
Verkoper: bol.com: pets
Levertijd: 1
10.59

Knaagdierkam grof

Merk: gebr. de boon
Verkoper: bol.com: pets
Levertijd: 12
19.91

Zolux rodycare borstelset knaagdier groen

Merk: ZOLUX
Verkoper: bol.com: pets
Levertijd: 1
18.75

Borstel Handschoen Voor Dieren – Vachtverzorgingshandschoen

Merk: MERKLOOS
Verkoper: bol.com: pets
Levertijd: 1
9.35

Verzorging

Als je een knaagdier in huis hebt, wil je uiteraard dat hij/zij zo oud mogelijk wordt. Dat kan je voor elkaar krijgen door de juiste verzorgingsproducten in huis te halen. Met deze verzorgingsproducten verbeter je de gezondheid van je knaagdier, verzorg je de huid van je knaagdier goed én zorg je voor een goede conditie van het gebit van je knaagdier. Het verzorgen van je knaagdier is een redelijk intensieve klus. Met de juiste verzorgingsproducten kan je het gelukkig een stuk makkelijker (en succesvoller) maken!

Ons assortiment

In ons assortiment vind je uiteenlopende verzorgingsproducten terug. Zo kan je bijvoorbeeld de haren van je knaagdier netjes kammen met een speciale kam. Ook is het mogelijk om de huid/haren van je knaagdier perfect te wassen met een speciale shampoo. Stinkt het hok van je knaagdier nogal? Gaat je knaagdier daardoor ook enigszins stinken? Dan heb je behoefte aan een zogeheten geurverwijderaar; ook die product vind je bij 123dier.nl terug.

Verzorgingsproducten voor je knaagdier bij 123dier.nl kopen

Een uitgebreid assortiment, producten van de hoogste kwaliteit en voordelige prijzen. Dat is eigenlijk een korte opsomming van de voordelen van 123dier.nl. Wij bieden alleen producten van de hoogste kwaliteit aan, waardoor jouw knaagdier optimaal verzorgd kan worden. Dat komt de gezondheid en het welzijn van je knaagdier absoluut ten goede.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Ben je op zoek naar verzorgingsproducten voor de huid en haren van je knaagdier? Of wil je juist producten voor het gebit van je knaagdier? In onze webshop vind je ongetwijfeld de gewenste producten terug. Maak gebruik van onze filterfunctie zodat jouw zoektocht nóg makkelijker verloopt!