Resultaat 1–18 van de 66 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Knaagdier kooi SKY blauw

Merk: happybird
Verkoper: bol.com: pets
Levertijd: 2
61.95

Kooien

Voor het comfort en het welzijn van je knaagdier is het belangrijk dat je een juiste kooi in huis hebt. Wat is een juiste kooi? Een juiste kooi is een kooi met voldoende ruimte, met speeltjes en met een comfortabele plek om te kunnen slapen. Als je een goede kooi in huis haalt, heb je eigenlijk weinig omkijken naar je knaagdier. Je weet simpelweg dat je dan een optimale plek voor hem/haar gecreëerd hebt. Een plek waar je knaagdier oneindig kan spelen, kan knagen en kan spelen. Dat klinkt als een goed leven, niet waar?

Ons assortiment

Bij 123dier.nl weten we als geen ander hoe belangrijk een juiste kooi is. Mede daarom bieden wij een uitgebreid assortiment van kooien aan. Je hebt genoeg keus op het gebied van vormgeving, van kleur en van formaat. Je kunt hierdoor perfect de kooi afstemmen op het formaat van jouw knaagdier. Bovendien ben je in staat om de uitstraling van de kooi af te stemmen op de rest van je huis.

Kooien voor je knaagdier bij 123dier.nl kopen

De kooien uit ons assortiment zijn voor cavia’s, hamsters, ratten, muizen en konijnen geschikt. Per knaagdier kan je dan ook een uitgebreid assortiment van kooien bij 123dier.nl vinden. Bovendien zijn wij in staat om alle kooien tegen voordelige prijzen aan te bieden. Je kunt dus voor een relatief laag bedrag de trotse eigenaar van een perfecte kooi worden. Een perfecte kooi waar je knaagdier heerlijk in kan spelen, knagen en slapen.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Heb jij het liefste een basic kooi voor je knaagdier? Of wil je graag een kooi in de vorm van een volledig huis? Alles is mogelijk! De verschillende soorten kooien zijn allemaal verkrijgbaar bij 123dier.nl. Bekijk ons assortiment, vergelijk alle varianten en sla je slag. Het kopen van een kooi voor je knaagdier in onze webshop gaat snel, is veilig en is bovenal goedkoop!